חומרים לכ- 25 לביבות
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס בזיליקום קצוץ
חצי כוס כוסברה קצוץ (לא חובה)
חצי כוס בצל ירוק קצוץ
2 כפות זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים
2 תפוחי אדמה מגורדים על פומיה דקה
חצי כוס פרורי לחם
מעט מלח
פלפל שחור
חצי כפית כמון לפחות
1 כפית שמן אגוזי לוז
שמן קנולה אקטיב מסדרת עץ הזית בריאות מהטבע לטיגון
אופן ההכנה
לערבב היטב את כל החומרים (מי שאוהב מתקן בצקי יותר שיוסיף שתי כפות קמח) לטגן בשמן קנולה אקטיב, להניח על נייר סופג.
מחית שעועית לבנה
חומרים
1 כוס שעועית לבנה מושרת ללילה מבושלת במי מלח עד לריכוך מושלם
חצי כוס עירית קצוצה דק מאד
מעט מלח
פלפל לבן
אופן ההכנה
למעוך את הכל במזלג לקבל מרקם גס להניח לביבת ירק על המחית ולטפטף מלמעלה מעט שמן שומשום.