לביבת דגים מלוחים

מדובר בלביבת תפוח אדמה בסיסית שעליה נניח דג מטיאס, שמנת וצלפים.חומרים:3 תפוחי אדמה גדולים קלופים1 ביצה2 כפות קמחפלפל שחורמלח שמן קנולה של עץ הזית בריאות מהטבע לטיגוןאופן הכנת הלביבה הבסיסית:לבשל את תפוחי האדמה בקליפתם, לקלף, לייבש ונמעך לפירהנערבב את כל החומרים ונניח בצד. לטגן בשמן קנולה / שמן מיקס ולהניח על נייר סופג. חומרים לסלט המטיאס:שלושה נתחי פילה מטיאס חתוכים לפרוסות בעובי אצבע1 צנצנת שמנת חמוצה1 כף מיונז1 כף שמיר קצוץ דקשלושה גבעולי בצל ירוק קצוציםחצי כפית צלפים מסונניםאופן ההכנה:נערבב את כל החומרים, נניח במקרר למשך שעה ונגיש כף גדושה מהסלט על לביבת תפוח האדמה.לרגל חנוכה, חג השמן והטיגון: מתכונים חגיגיים של שף מייסטר רפי אהרונוביץ באדיבות "שמן תעשיות", יצרנית שמני המאכל מסדרת "עץ הזית" המעושרת בויטמין E ו"עץ הזית בריאות מהטבע"



מדובר בלביבת תפוח אדמה בסיסית שעליה נניח דג מטיאס, שמנת וצלפים.

חומרים:
3 תפוחי אדמה גדולים קלופים
1 ביצה
2 כפות קמח
פלפל שחור
מלח
שמן קנולה של עץ הזית בריאות מהטבע לטיגון

אופן הכנת הלביבה הבסיסית:
לבשל את תפוחי האדמה בקליפתם, לקלף, לייבש ונמעך לפירה
נערבב את כל החומרים ונניח בצד.
לטגן בשמן קנולה / שמן מיקס ולהניח על נייר סופג.

חומרים לסלט המטיאס:
שלושה נתחי פילה מטיאס חתוכים לפרוסות בעובי אצבע
1 צנצנת שמנת חמוצה
1 כף מיונז
1 כף שמיר קצוץ דק
שלושה גבעולי בצל ירוק קצוצים
חצי כפית צלפים מסוננים

אופן ההכנה:
נערבב את כל החומרים, נניח במקרר למשך שעה ונגיש כף גדושה מהסלט על לביבת תפוח האדמה.


לרגל חנוכה, חג השמן והטיגון: מתכונים חגיגיים של שף מייסטר רפי אהרונוביץ באדיבות "שמן תעשיות", יצרנית שמני המאכל מסדרת "עץ הזית" המעושרת בויטמין E ו"עץ הזית בריאות מהטבע"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר