מצרכים להכנת 10 רצועות לדר
700 גרם תות שדה טרי או משמש טרי
3 כפות סוכר
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה
חממו תנור ל- 90 מעלות.
הכניסו למעבד מזון את כל המצרכים, ועבדו היטב עד לקבלת תערובת סמיכה וכמה שיותר אחידה.
רפדו תבנית בנייר אפייה וצקו על נייר האפייה את התערובת בצורה אחידה.
הכניסו לתנור למשך כשעתיים וחצי (150 דקות) עד שמרקם הלדר יהיה מעט דביק וגמיש.
מוציאים מהתנור, מצננים מעט, חותכים לרצועות ומגלגלים.
ניתן להוסיף בשלב העיבוד תבלינים כמו קינמון וג'ינג'ר.
מומלץ לשמור בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
להשיג בחוות דרך התבלינים בית לחם הגלילית 04-9533405 ובאתר