לדר פירות ביתי

ט"ו בשבט בפתח והשולחנות עומדים להתקשט בפירות יבשים במגוון צבעים וטעמים. לרגל החג מציעה "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מתכון ללדר ביתי מפרי טרי

ניתן להוסיף בשלב העיבוד תבלינים כמו קינמון וג'ינג'ר. צילום הדס ניצן
ניתן להוסיף בשלב העיבוד תבלינים כמו קינמון וג'ינג'ר. צילום הדס ניצן

מצרכים להכנת 10 רצועות לדר

700 גרם תות שדה טרי או משמש טרי

3 כפות סוכר

1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה

חממו תנור ל- 90 מעלות.

הכניסו למעבד מזון את כל המצרכים, ועבדו היטב עד לקבלת תערובת סמיכה וכמה שיותר אחידה.

רפדו תבנית בנייר אפייה וצקו על נייר האפייה את התערובת בצורה אחידה.

הכניסו לתנור למשך כשעתיים וחצי (150 דקות) עד שמרקם הלדר יהיה מעט דביק וגמיש.

מוציאים מהתנור, מצננים מעט, חותכים לרצועות ומגלגלים.

ניתן להוסיף בשלב העיבוד תבלינים כמו קינמון וג'ינג'ר.

מומלץ לשמור בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

להשיג בחוות דרך התבלינים בית לחם הגלילית 04-9533405 ובאתר






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה