לה פאנריה כבר מוכנה לראש השנה

גיל בר-חיים התמחה באוסטרליה בטכניקת אפייה מיוחדת ללא שמרים, ללא שמן, וללא חומרים משמרים, והכין תפריט עוגות, לחמים וחלות המיוחד לחג

"לה פאנריה" – רשת פטיסרי בניצוחו של הקונדיטור גיל בר-חיים, מעדכנת כי היא מוכנים כבר עכשיו לראש השנה.
גיל בר-חיים התמחה באוסטרליה בטכניקת אפייה מיוחדת ללא שמרים, ללא שמן, וללא חומרים משמרים, והכין תפריט עוגות, לחמים וחלות המיוחד לחג:
עוגת דבש הדרים
עוגת דבש תפוחי עץ מקורמלים
טירמיסו תפוחים ודבש פס
פאי מניפה תפוחים פס
תפוחיות – מאפינס תפוחים עם קרמבלס
קראנץ תפוחים ואגוזי מלך
קרנץ חבושים שוקולד לבן וקשיו
בריוש תפוחים (קוטר 18)
לחם תפוחים דבש ושקדים מחיטה מלאה ושיפון על בסיס מחמצת שעור
חלת חבושים רגילות ועגולות עגול
חלות מתוקות רגילות ועגולת עגולות
חלות רגילות ועגולות ועגול


ערב ראש השנה יחול ביום שני 29/9/08.
החל מיום חמישי 18/9 יהיו בסניפים עוגות דבש, טירמיסו, וטארט תפוחים ותפוחית.
קראנצים ובריוש יהיו החל מיום ראשון 28/9.
לחם וחלות יהיו בסניפים בערב החג בלבד.


לה פאנריה – בוטיק לחמים ופטיסרי
כשר חלבי
תל אביב: אבן גבירול 98 ו-152, קינג ג'ורג' 87, יהודה המכבי 37, דיזנגוף 81
רעננה: החרושת 32, א.ת. רעננה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר