לומקוני עם עגבניות שרי, שום ושמנת

ל- 5 – 4 מנוות:חומרים:500 גרם פסטה מסוג לומקוניחומרים לרוטב:75 גרם חמאה4 כפות שמן זיתסלסלת עגבניות שרי חצויות (350 גרם)6 שיני שום כתושות2 כפות עלי טימין מופרדים מהגבעוליםמלח גס, פלפל שחור גרוס1/2 1 מיכלים שמנת מתוקהלהגשה:3/4 כוס עירית קצוצה150 גרם גבינת פרמזן מגוררתלהכנת הרוטב: ממיסים במחבת חמאה ושמן זית.מוסיפים עגבניות שרי חצויות, שום וטימין.מטגנים 4 דקות, בוחשים מדי פעם.מתבלים במלח ובפלפל.מוסיפים את השמנת.מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך. טועמים ומשפרים תיבול.במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. הגשה:מחלקים לקעריות אישיות.יוצקים מעל כל מנה מעט מהרוטב.בוזקים עירית וגבינת פרמזן ומגישים.

ל- 5 – 4 מנוות:

חומרים:
500 גרם פסטה מסוג לומקוני

חומרים לרוטב:
75 גרם חמאה
4 כפות שמן זית
סלסלת עגבניות שרי חצויות (350 גרם)
6 שיני שום כתושות
2 כפות עלי טימין מופרדים מהגבעולים
מלח גס, פלפל שחור גרוס
1/2 1 מיכלים שמנת מתוקה

להגשה:
3/4 כוס עירית קצוצה
150 גרם גבינת פרמזן מגוררת

להכנת הרוטב:
ממיסים במחבת חמאה ושמן זית.
מוסיפים עגבניות שרי חצויות, שום וטימין.
מטגנים 4 דקות, בוחשים מדי פעם.
מתבלים במלח ובפלפל.
מוסיפים את השמנת.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך.
טועמים ומשפרים תיבול.
במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

הגשה:
מחלקים לקעריות אישיות.
יוצקים מעל כל מנה מעט מהרוטב.
בוזקים עירית וגבינת פרמזן ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר