fbpx

לומקוני עם עגבניות שרי, שום ושמנת

ל- 5 – 4 מנוות:חומרים:500 גרם פסטה מסוג לומקוניחומרים לרוטב:75 גרם חמאה4 כפות שמן זיתסלסלת עגבניות שרי חצויות (350 גרם)6 שיני שום כתושות2 כפות עלי טימין מופרדים מהגבעוליםמלח גס, פלפל שחור גרוס1/2 1 מיכלים שמנת מתוקהלהגשה:3/4 כוס עירית קצוצה150 גרם גבינת פרמזן מגוררתלהכנת הרוטב: ממיסים במחבת חמאה ושמן זית.מוסיפים עגבניות שרי חצויות, שום וטימין.מטגנים 4 דקות, בוחשים מדי פעם.מתבלים במלח ובפלפל.מוסיפים את השמנת.מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך. טועמים ומשפרים תיבול.במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. הגשה:מחלקים לקעריות אישיות.יוצקים מעל כל מנה מעט מהרוטב.בוזקים עירית וגבינת פרמזן ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ל- 5 – 4 מנוות:

חומרים:
500 גרם פסטה מסוג לומקוני

חומרים לרוטב:
75 גרם חמאה
4 כפות שמן זית
סלסלת עגבניות שרי חצויות (350 גרם)
6 שיני שום כתושות
2 כפות עלי טימין מופרדים מהגבעולים
מלח גס, פלפל שחור גרוס
1/2 1 מיכלים שמנת מתוקה

להגשה:
3/4 כוס עירית קצוצה
150 גרם גבינת פרמזן מגוררת

להכנת הרוטב:
ממיסים במחבת חמאה ושמן זית.
מוסיפים עגבניות שרי חצויות, שום וטימין.
מטגנים 4 דקות, בוחשים מדי פעם.
מתבלים במלח ובפלפל.
מוסיפים את השמנת.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך.
טועמים ומשפרים תיבול.
במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

הגשה:
מחלקים לקעריות אישיות.
יוצקים מעל כל מנה מעט מהרוטב.
בוזקים עירית וגבינת פרמזן ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר