לזניה גבינה עם תרד וברוסקטה

לפזר בצורה שווה ונאה את הברוסקטות כך שכל ריבוע מנה יקבל ברוסקטה, ומסביב את עגבניות השרי
מתכון חג שבועות של שף שלום בוסקילה ל'מבושלת' – מהחברות הגדולות בישראל לארוחות מוכנות ולשירותי הסעדה, למוסדות חינוך, חברות, ארגונים ובתי דיור מוגן בכל רחבי הארץ

אביזרים – תבנית פיירקס מלבנית בינונית

חומרים

12 יחידות עלי לזניה, מבושלים למחצה במי מלח

2 כוסות רוטב עגבניות ביתי או קנוי של ברילה

2 גביעיי גבינת קוטג' 9%

1 גביע 500 ג' גבינת סקי 5%

150 ג' גבינת פטינה מגורדת

150 ג' גבינת עמק מגורדת

מלח, פלפל לבן

2 קורט אגוז מוסקט טחון

3 ביצים גודל L

4 כפות קמח

1/4 כוס שמנת מתוקה

1/2 כוס בזיליקום טרי, פרוס דק לרצועות

2 כוסות תרד טרי, חלוט במי מלח ומצונן, סחוט היטב

10 עגבניות שרי, חצויות

12 יחידות בגט, פרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מרוח בחמאה

אופן ההכנה

לחמם תנור ל- 160 מעלות.

להניח 4 דפי לזניה על תחתית הפיירקס המשומנת.

למרוח מעל כ- 1/2 כוס רוטב עגבניות.

לערבב בקערה את כל הגבינות עם הביצים, שמנת קמח ותבלינים. לטעום.

לפזר חצי כמות על רוטב העגבניות. מעל לפזר חצי מכמות התרד.

להניח מעל 4 עלי לזניה ומעל שוב רוטב עגבניות.

לפזר את שאר הגבינות מעל, ועל זה לפזר את שאר התרד.

לכסות מעל עם 4 עלי לזניה נוספים.

לצקת מעל רוטב עגבניות ולפזר גבינה מגוררת.

לפזר בצורה שווה ונאה את הברוסקטות כך שכל ריבוע מנה יקבל ברוסקטה, ומסביב את עגבניות השרי – צד חתוך כלפי מעלה.

לאפות כ- 50 דקות עד להתייצבות.

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר