לזניה גבינה עם תרד וברוסקטה

מתכון חג שבועות של שף שלום בוסקילה ל'מבושלת' - מהחברות הגדולות בישראל לארוחות מוכנות ולשירותי הסעדה, למוסדות חינוך, חברות, ארגונים ובתי דיור מוגן בכל רחבי הארץ

לפזר בצורה שווה ונאה את הברוסקטות כך שכל ריבוע מנה יקבל ברוסקטה, ומסביב את עגבניות השרי
לפזר בצורה שווה ונאה את הברוסקטות כך שכל ריבוע מנה יקבל ברוסקטה, ומסביב את עגבניות השרי

אביזרים – תבנית פיירקס מלבנית בינונית

חומרים

12 יחידות עלי לזניה, מבושלים למחצה במי מלח

2 כוסות רוטב עגבניות ביתי או קנוי של ברילה

2 גביעיי גבינת קוטג' 9%

1 גביע 500 ג' גבינת סקי 5%

150 ג' גבינת פטינה מגורדת

150 ג' גבינת עמק מגורדת

מלח, פלפל לבן

2 קורט אגוז מוסקט טחון

3 ביצים גודל L

4 כפות קמח

1/4 כוס שמנת מתוקה

1/2 כוס בזיליקום טרי, פרוס דק לרצועות

2 כוסות תרד טרי, חלוט במי מלח ומצונן, סחוט היטב

10 עגבניות שרי, חצויות

12 יחידות בגט, פרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מרוח בחמאה

אופן ההכנה

לחמם תנור ל- 160 מעלות.

להניח 4 דפי לזניה על תחתית הפיירקס המשומנת.

למרוח מעל כ- 1/2 כוס רוטב עגבניות.

לערבב בקערה את כל הגבינות עם הביצים, שמנת קמח ותבלינים. לטעום.

לפזר חצי כמות על רוטב העגבניות. מעל לפזר חצי מכמות התרד.

להניח מעל 4 עלי לזניה ומעל שוב רוטב עגבניות.

לפזר את שאר הגבינות מעל, ועל זה לפזר את שאר התרד.

לכסות מעל עם 4 עלי לזניה נוספים.

לצקת מעל רוטב עגבניות ולפזר גבינה מגוררת.

לפזר בצורה שווה ונאה את הברוסקטות כך שכל ריבוע מנה יקבל ברוסקטה, ומסביב את עגבניות השרי – צד חתוך כלפי מעלה.

לאפות כ- 50 דקות עד להתייצבות.

 

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה