לזניה עם טונה

מצרכים ל – 6 מנות2 קופסאות טונה סטארקיסט בשמן – מסוננת ומפוררת1 כוס קישואים מגורדים וסחוטים100 גרם פטריות טריות חתוכות לאורכן2 בצלים ירוקים קצוצים3-4 שיני שום כתוש1 כף שמן זיתשלושת רבעי כוס רוטב פסטה מוכן על בסיס עגבניותחצי כפית בזיליקום יבשחצי כפית אורגנו אחד וחצי גביע קוטג'1 ביצה12 דפי לזניה (מבושלים לפי הוראות היצרן)2 כפות גבינת פרמזן מגורדת2 כפות פטרוזיליה קצוצהאופן ההכנהלחמם תנור ל – 190 מעלות צלזיוס.תערובת אדומה: לחמם במחבת את שמן הזית. להוסיף קישואים, פטריות, בצל ירוק ושום – להקפיץ 3 דקות. להוסיף את הטונה, רוטב הפסטה והבזיליקום ולהביא לרתיחה.לשמור בצד 4 כפות מהתערובת.תערובת לבנה: לערבב בקערה קוטג' וביצה. לשמן בתרסיס שמן תבנית מלבנית. להניח שכבה של דפי לזניה, עליה שליש מהתערובת האדומה ומעליה שליש מהתערובת הלבנה. לחזור על הפעולה פעמיים נוספות.לסיים בשכבה של עלי לזניה מרוחה בתערובת האדומה ולפזר מעליה את גבינת הפרמזן.לאפות כ – 30 דקות.ערכים תזונתיים למנה: 260 קלוריות; 33 גרם פחמימות; 17 גרם חלבון; 3 גרם שומן רווי; 20 מ"ג כולסטרול.

מצרכים ל – 6 מנות
2 קופסאות טונה סטארקיסט בשמן – מסוננת ומפוררת
1 כוס קישואים מגורדים וסחוטים
100 גרם פטריות טריות חתוכות לאורכן
2 בצלים ירוקים קצוצים
3-4 שיני שום כתוש
1 כף שמן זית
שלושת רבעי כוס רוטב פסטה מוכן על בסיס עגבניות
חצי כפית בזיליקום יבש
חצי כפית אורגנו
אחד וחצי גביע קוטג'
1 ביצה
12 דפי לזניה (מבושלים לפי הוראות היצרן)
2 כפות גבינת פרמזן מגורדת
2 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה
לחמם תנור ל – 190 מעלות צלזיוס.

תערובת אדומה: לחמם במחבת את שמן הזית. להוסיף קישואים, פטריות, בצל ירוק ושום – להקפיץ 3 דקות. להוסיף את הטונה, רוטב הפסטה והבזיליקום ולהביא לרתיחה.

לשמור בצד 4 כפות מהתערובת.

תערובת לבנה: לערבב בקערה קוטג' וביצה.

לשמן בתרסיס שמן תבנית מלבנית. להניח שכבה של דפי לזניה, עליה שליש מהתערובת האדומה ומעליה שליש מהתערובת הלבנה. לחזור על הפעולה פעמיים נוספות.

לסיים בשכבה של עלי לזניה מרוחה בתערובת האדומה ולפזר מעליה את גבינת הפרמזן.

לאפות כ – 30 דקות.

ערכים תזונתיים למנה: 260 קלוריות; 33 גרם פחמימות; 17 גרם חלבון; 3 גרם שומן רווי; 20 מ"ג כולסטרול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר