חומרים:
1 כוס + 4 כפות שטוחות קמח לבן
כפית אבקת אפייה
170 ג' תפוח אדמה מגורד
3/4 כפית מלח
מעט צ'ילי (לפי הטעם)
4 גבעולי בצל ירוק חתוכים דק
1 כפית טימין
100 ג' קוביות גבינת פטה
1 ביצה
2 כפות חלב/שמנת
1 כפית חרדל
אופן ההכנה:
לשים את כל החומרים לבצק רך.
מגלגלים לכדורים, ומורחים אותם בביצה.
אחרי שמסדרים בתבנית, דוחפים בכדורים עוד מספר קוביות גבינה ומקשטים ברוזמרין.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות.
נמשכת ההרשמה למחזור ספטמבר בקורס אמנות האפייה בתדמור
למידע והרשמה: [email protected]
תמונה: shutterstock