פרוסה דקה של לחם שחור טרי
כף אחת של טחינה גולמית, מרוחה על פני הפרוסה, בשלולית נדיבה
2 כפות של גרנולה פינוקי בריאות תלמה מפוזרות על פני הטחינה
מאכל זה לא משנה את הלחם, הוא רק הופך אותו לעמוק יותר, מרקם הגרנולה מעניק את התחושה שחלק מדגני הלחם נטחנו ביד והטחינה מעניקה טעמים אגוזיים. ככה היו צריכים להטעם לחמים.
תוספת של ריבת תותים חמה שגמרה עכשיו להתבשל בסיר תעניק לפרוסה הזו את אחד התענוגות הגדולים שיכולה להביא אכילה, קצת מזכיר את הלחם הטרי, החמאה והחלווה, רק הרבה יותר טעים.