לחם מלא

רשימת החומריםמלח 25 גרם.שמרים לחים 35 גרם.מרגרינה 40 גרם.קמח מלא 1 קילו.מים – 730 סמ"ק.אופן ההכנהלשים את כל החומרים לבצק הומוגני.יוצרים שתי ככרות לחם בעלות צורות כיד הדמיון.מתפיחים במשך שעה ב-40 מעלות צלזיוס.אופים ב-200 מעלות צלזיוס במשך 45 דקות.


רשימת החומרים


מלח 25 גרם.

שמרים לחים 35 גרם.

מרגרינה 40 גרם.

קמח מלא 1 קילו.

מים – 730 סמ"ק.


אופן ההכנה


לשים את כל החומרים לבצק הומוגני.

יוצרים שתי ככרות לחם בעלות צורות כיד הדמיון.

מתפיחים במשך שעה ב-40 מעלות צלזיוס.

אופים ב-200 מעלות צלזיוס במשך 45 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר