fbpx

לחם מלא

רשימת החומריםמלח 25 גרם.שמרים לחים 35 גרם.מרגרינה 40 גרם.קמח מלא 1 קילו.מים – 730 סמ"ק.אופן ההכנהלשים את כל החומרים לבצק הומוגני.יוצרים שתי ככרות לחם בעלות צורות כיד הדמיון.מתפיחים במשך שעה ב-40 מעלות צלזיוס.אופים ב-200 מעלות צלזיוס במשך 45 דקות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 


רשימת החומרים


מלח 25 גרם.

שמרים לחים 35 גרם.

מרגרינה 40 גרם.

קמח מלא 1 קילו.

מים – 730 סמ"ק.


אופן ההכנה


לשים את כל החומרים לבצק הומוגני.

יוצרים שתי ככרות לחם בעלות צורות כיד הדמיון.

מתפיחים במשך שעה ב-40 מעלות צלזיוס.

אופים ב-200 מעלות צלזיוס במשך 45 דקות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר