fbpx

לחם שום

מורחים כל חצי ג'בטה ברבע מכמות התערובת. מניחים בתבנית ואופים 10 דקות עד שמזהיב יפה. צילום נמרוד סונדרס
מתכון של אורלי פלאי ברנשטיין ל'מלח הארץ' בו לוקחים לחם מאתמול ומפיחים בו חיים חדשים. מברישים בשמן זית מתובל ב'מלח+שום' ואורגנו טרי ומכניסים לתנור להזהבה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

חומרים ל-4 מנות

2 ג׳בטות או באגט

¼ כוס שמן זית

½ כפית 'מלח+שום'

1 כף אורגנו טרי קצוץ (או כפית יבש)

3 כפות גבינת פרמזן איטלקית מגוררת (לא חובה)

אופן ההכנה

מערבבים את השמן עם 'מלח+שום', אורגנו, ואפשר גם פרמזן.

חוצים את הג׳בטות.

מורחים כל חצי ברבע מכמות התערובת.

מניחים בתבנית ואופים 10 דקות עד שמזהיב יפה.

מוציאים וחותכים לאצבעות.

מגישים מיד עם סלסה של עגבניות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר