fbpx

לחם שיפון וקקאו

רכיבים600 גר' קמח לבן600 גר' קמח שיפון120 גר' קקאועלית25 גר' שמרים80 גר' מלח160 גר' סוכר800 מ"ל מים100 גר' חמאה מומסתאופן ההכנהמערבבים יחד את החומרים (חוץ מהחמאה) לאחר מכן מוספים את החמאהמתפיחים כשעתיים ואופים ב- 200 מעלות
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

רכיבים
600 גר' קמח לבן
600 גר' קמח שיפון
120 גר' קקאועלית
25 גר' שמרים
80 גר' מלח
160 גר' סוכר
800 מ"ל מים
100 גר' חמאה מומסת

אופן ההכנה
מערבבים יחד את החומרים (חוץ מהחמאה)
לאחר מכן מוספים את החמאה
מתפיחים כשעתיים ואופים ב- 200 מעלות



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר