לחם שיפון עם אגוזים

חומרים:1,250 ג' קמח לבן1,100 ג' קמח שיפון2 כפות משפר אפייה10 כפות גלוטן85 ג' שמרים לחים3 כפות מלח1 כפית גדושה סוכר חוםכ-1,200 ליטר מים400 ג' אגוזים (מושרים מעט במים)אופן ההכנה:מעבדים את כל החומרים יחד (חוץ מהמים).מוסיפים לאט לאט את המים, תוך כדי לישה ולפי הצורך.מעבדים את הבצק לפחות כ-15 דקות.מחלקים למנות של 350 ג' (לקבלת לחם קטן) או 600 ג' (לקבלת לחם גדול). מגלגלים לכדור.עושים 3 חתכים למעלה ומפזרים קמח.מתפיחים (כ-20 דקות).אופים כ-30-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.נמשכת ההרשמה למחזור ספטמבר בקורס אמנות האפייה בתדמורלמידע והרשמה: [email protected]תמונה: shutterstock

חומרים:
1,250 ג' קמח לבן
1,100 ג' קמח שיפון
2 כפות משפר אפייה
10 כפות גלוטן
85 ג' שמרים לחים
3 כפות מלח
1 כפית גדושה סוכר חום
כ-1,200 ליטר מים
400 ג' אגוזים (מושרים מעט במים)

אופן ההכנה:
מעבדים את כל החומרים יחד (חוץ מהמים).
מוסיפים לאט לאט את המים, תוך כדי לישה ולפי הצורך.
מעבדים את הבצק לפחות כ-15 דקות.
מחלקים למנות של 350 ג' (לקבלת לחם קטן) או 600 ג' (לקבלת לחם גדול). מגלגלים לכדור.
עושים 3 חתכים למעלה ומפזרים קמח.
מתפיחים (כ-20 דקות).
אופים כ-30-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.

נמשכת ההרשמה למחזור ספטמבר בקורס אמנות האפייה בתדמור
למידע והרשמה: [email protected]

תמונה: shutterstock

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר