לחמניות ובצל

 

כשר לפסח

1.5 כוסות מים
1 כוס שמן
חצי כוס בצל חתוך לקוביות
קורט מלח
6 ביצים
250 גרם קמח מצה
אבקת אפיה

אופן הכנה
מטגנים בצל בסיר גבוהה עד להזהבה, מוספים את המים וקורט המלח, מחכים לרתיחה.

מוסיפים את קמח המצה בבת אחת ומערבבים על האש עד להיווצרות עיסה.

מורידים מהאש מחכים לקירור ומוסיפים את הביצים אחת אחת, מוסיפים את אבקת האפיה, ויוצרים כדורים לפי גודל רצוי מומלץ כגודל כף היד.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- חצי שעה.

* יש להימנע מפתיחת התנור לפני תום האפיה. דבר שיגרום לנפילת המאפים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה