לייט נייט באינדירה: שאנטי ב- 15 שקל

לאור הצלחת יום ההולדת ה-15 של אינדירה אשר הציעה שלל מנות ב-15 שקל למנה, פוצחת המסעדה בהמשךהמבצע המוצלח ומציעה את רשימת המנות ב-15 שקל החל מהשעה 22:30 בערב עד 1:00 בלילה. התפריט מוגש בחדר השאנטי בקומה העליונה של המסעדה.

בתפריט
* מרק דאל- מרק עדשים וירקות כתושים.
* טאמר-ק-שורבה- מרק עגבניות קטיפתי בתיבול פפריקה וכמון.
* סמוסה ירקות / בשר- בצק דמוי פירמידה ממולא בתפוחי אדמה,אפונה וקשיו / בבשר.
* מונגדאל פקורי- הפלאפל ההודי המפורסם, כדורי ירקות מצופים בקמח חומוס, סומסום ותבלינים.
* פקורה ירקות- מבחר ירקות מצופים בקמח עדשים ומטוגנים.
* בג'יה בצל- טבעות בצל בנוסח הודי.
* צ'אנה מסאלה באטורה- גרגירי חומוס ברוטב מסאלה פיקנטי מוגשים על מצע של לחם באטורה מטוגן.
* תפוח אדמה קטמנדו- קוביות תפוח אדמה ובטטה מוקפצות בסגנון הודי נפאלי.
* דאל- תבשיל עדשים המבושל לילה שלם בקדרה על גחלים.
* כנפיים פקורה- כנפי פרגיות בציפוי קמח עדשים, חומוס טחון ותבלינים.
* צ'יקן זעפרני- פילה של עוף מושרה במרינדה של פטרוזיליה, שום, פלפל חריף, צלוי על גחלים.
* טיקה מסאלה – נתחי חזה עוף צלויים ומעושנים בטנדור מבושלים ברוטב עגבניות ותבלינים מסורתיים מוגש על מצע של אורז.
* אינדירה ספיישל – נתחי עוף טנדור ללא עצמות עשויים על גחלים ומבושלים ברוטב אגוזי קשיו טחונים על מצע של אורז
* מנה זוגית של קדרת טלה- קדרת טלה ואורז המבושלת 12 שעות בתנור גחלים עם פירות יבשים, שקדים, קשיו וקינמון
* קולפי חלווה- גלידת חלווה תוספת של נאן רגיל / נאן שום -5 שקל.
* לאפה הודית במילוי- העשויה מנאן עם עוף טיקה/עוף אפגני/ קבב כבש/ קבב בקר/קבב עוף עם ירקות.

בקומה העליונה בחדר השאנטי- חוויה אותנטית בדמות חדר פרטי המעוצב בסגנון ארמונות המהראג'ה.

"אינדירה"- שדרות שאול המלך 4 ת"א. 7 ימים בשבוע, 12:00- 24:00. 03-6954437.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה