fbpx

לילות של טעמים על הכנרת

תפריטים מיוחדים לאורך כל הלילה במסעדות נמל עין גב: מסעדת הדגים וביסטרו בנמל- מסעדת הבשרים, לילות חמישי 27 ביולי, 5 ו- 12 באוגוסט
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כחלק מאירועי "לילות לבנים בכנרת", מציעות המסעדות בנמל עין גב, תפריטים מיוחדים, בהם משתלבות מנות קיץ חדשות לצד מבחר דגים ובשרים.
התפריטים יוצעו במסעדת הדגים וביסטרו בנמל – מסעדת הבשרים, בלילות חמישי 27 ביולי, 5 ו- 12 באוגוסט.

במסעדת הדגים הוותיקה, המתמחה בהכנת דגים כבר למעלה מ-60 שנה, יגישו מבחר טאפסים לצד מנות הדגים המסורתיות: הבורי, הסלמון והאמנון. בין הטעמים יוכלו האורחים ליהנות מערבי השירה על המרפסת במסעדת הדגים, בה יתקיימו אירועי "שרים בנמל 2010" חובבי השירה בציבור, מוזמנים לשיר, לרקוד ולהתענג על טעמי הקיץ החדשים במסעדה. המסעדה כשרה.

טעמים של קיץ בביסטרו בנמל, המסעדה הבשרית בנמל עין גב
מסעדת ביסטרו בנמל עין גב שעל שפת הכנרת, התחדשה ומציעה תפריט קיץ חדש, עם מגוון של מנות חדשות, המשרות אווירת חופש, ים ואהבה.
במהלך ה"לילות הלבנים" מציע שף אלפונסו מאורי ארוחה זוגית הכוללת 12 מאזטים – ביניהם בשרים מעושנים, בשרים כבושים, דגים,ירקות וגבינות, לחם הבית עם מטבלים, ובין לבין קלריקו – משקה לטיני של יין לבן וסלט פירות תוצרת הבית. בימי "לילות לבנים", המחיר 100 ₪ לסועד.

בארוחת הסיום לילה לבן ב- 12 באוגוסט מציע שף אלפונסו מאורי: פלטת בשרים מעושנים זוגית עם תוספת תפו"א אפוי או מיקס גריל זוגי (אנטריקוט, פרגית צ'וריסוס, קציצות טלה) על גריל פחמים עם תוספת תפו"א אפוי בתוספת עלי חסה, בייבי ועגבניות שרי. המחיר 150 ₪ לסועד.

אפשרויות נוספות לארוחות מלאות ומגוונות על בסיס מנות בשר, בתפריט המלא.

הזמנות: נמל עין גב – 04-6658036, www.eingev.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה