לינגוויני זוקיני עם פילה לברק

מתכון של איתי שפיגל השף של רשת קפה ביגה לחג הפסח למנה יפה וכשרה לפסח כמובן

מניחים את הפסטה על הצלחת, מעליה את הרוטב ומעל מניחים את הדג. צילום דן פרץ
מניחים את הפסטה על הצלחת, מעליה את הרוטב ומעל מניחים את הדג. צילום דן פרץ

מרכיבים

4 כפות שמן זית

1 שן שום

100 גרם עגבניות קצוצות

50 מ"ל יין לבן

80 מ"ל ציר ירקות

2 קוביות חמאה

80 גרם רצועות קישוא זוקיני

פסטה לפסח (מקמח תירס או קמח תפו"א)

פילה דג לברק

אופן ההכנה

לחמם במחבת את שמן הזית, להוסיף שן שום פרוסה ואת העגבניות הקצוצות.

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומבשלים דקה.

מוסיפים יין לבן ומצמצמים כ- 2 דקות על האש.

מוסיפים ציר ירקות ומתקנים תיבול במלח פלפל.

מוסיפים את קוביות החמאה כדי להסמיך את הרוטב.

מוסיפים את רצועות הזוקיני

מבשלים את הפסטה (מקמח תירס או תפו"א) לפי הוראות היצרן.

במקביל מטגנים פילה דג (קודם על צד העור) על פלנצ׳ה או מחבת.

הגשה

מניחים את הפסטה על הצלחת, מעליה את הרוטב ומעל מניחים את הדג.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה