fbpx

לינגוויני זוקיני עם פילה לברק

מתכון של איתי שפיגל השף של רשת קפה ביגה לחג הפסח למנה יפה וכשרה לפסח כמובן
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מרכיבים

4 כפות שמן זית

1 שן שום

100 גרם עגבניות קצוצות

50 מ"ל יין לבן

80 מ"ל ציר ירקות

2 קוביות חמאה

80 גרם רצועות קישוא זוקיני

פסטה לפסח (מקמח תירס או קמח תפו"א)

פילה דג לברק

אופן ההכנה

לחמם במחבת את שמן הזית, להוסיף שן שום פרוסה ואת העגבניות הקצוצות.

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומבשלים דקה.

מוסיפים יין לבן ומצמצמים כ- 2 דקות על האש.

מוסיפים ציר ירקות ומתקנים תיבול במלח פלפל.

מוסיפים את קוביות החמאה כדי להסמיך את הרוטב.

מוסיפים את רצועות הזוקיני

מבשלים את הפסטה (מקמח תירס או תפו"א) לפי הוראות היצרן.

במקביל מטגנים פילה דג (קודם על צד העור) על פלנצ׳ה או מחבת.

הגשה

מניחים את הפסטה על הצלחת, מעליה את הרוטב ומעל מניחים את הדג.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר