ליקר תמר בננה

קוקטייל הוכן ע"י אנטון קיידין, מיקסולוג מסעדת הקומה ה-11 במלון קראון פלזה תל אביב סיטי סנטר, עבור "פריניב" 

מכניסים את כל הרכיבים לשייקר ומנערים במשך כדקה. מוזגים הכול לכוס מלאה בקרח
מכניסים את כל הרכיבים לשייקר ומנערים במשך כדקה. מוזגים הכול לכוס מלאה בקרח. צילום נמרוד סונדרס

רכיבים

40 מ"ל ליקר טנסי קינמון

70 מ"ל שייק תמר-בננה "פריניב"

20  מ"ל מיץ לימון

חלמון ביצה

15 מ"ל מי סוכר

 אופן ההכנה

מכניסים את כל הרכיבים לשייקר ומנערים במשך כדקה.

מוזגים את הכול לכוס מלאה בקרח.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה