לכבוד הקיץ בגלידריית "שקד": גלידת יוגורט חדשה

שקד espresso bar & gilateria – גלידריית בוטיק ובית קפה בנמל תל אביב, המייצרת מדי יום גלידות טריות בטעמים משתנים
מחומרים טבעיים, ללא חומרים משמרים ופירות אמיתיים, מציגה עתה גם סופט יוגורט.

ה"סופט יוגורט" (יוגורט רך) של "שקד" נושא את השם "יוגין". חומרי הגלם של היוגורט מיובאים מאיטליה. אליהם מוסיפים יוגורט טבעי דל שומן (1%) בטעם נייטרלי.
ממכונת הגלידה יוצא היוגורט (נראה כמו גלידה אמריקאית) הרך. בגלידרייה עומדת עמדה עם פירות טריים עונתיים, מרשמלו, שוקולדים ואגוזים.
הלקוח בוחר מה הוא רוצה ביוגורט שלו, וכך יש לו יוגורט דל שומן בהכנה עצמית.

ג'אז וקאווה בימי שישי – ההשקה חגיגית ב- 6/6/2008
לכבוד הגלידה החדשה יתקיימו ב"שקד",בכל יום שישי במהלך חודש יוני, החל מ- 6 ביוני, הופעות ג'אז של ההרכב "שרון גליק – טריו", ויחולקו טעימות של היוגורט החדש בתוספת פירות טריים, שוקולד, מבחר אגוזים, פיסטוקים קלויים, אגוזים ופקאנים מסוכרים.
האירוע ילווה בקאווה צוננת של ארטלטינו – יין מבעבע חצי יבש, יבוא של רשת החנויות "דרך היין", להשלמת האווירה במקום.

למי שמעדיפים דווקא מלוח – ב"שקד" דואגים גם לכם, ומציעים מגוון טורטיות במילויים, כגון: טורטיה מקסיקנית – אבוקדו, צנוברים קלויים, רוקט ועגבניות שרי – 24 ₪ ,
טורטיה אנטיפסטי- גבינת עיזים, פלפל קלוי, חציל קלוי, עלי בייבי ופסטו- 24 ₪

מחיר גביע "יוגין": 17 ₪.


שקד espresso bar & gilateria
נמל ת"א כניסה ראשית דרך כ"ג יורדי הסירה
טל.03-6760438






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה