ללו באילת: מרוקאית עצבנית רצה על בטטות

עקבות התפריט העשיר בבטטות של אוסיין בולט, השיאן האולימפי והעולמי בריצות 100 מטר ו- 200 מ', מסעדת "ללו" באילת מקיימת עד סוף אוגוסט פסטיבל בטטות ובו מבחר מנות המשלבות בטטה

עקבות התפריט העשיר בבטטות של אוסיין בולט, השיאן האולימפי והעולמי בריצות 100 מטר ו- 200 מ', מסעדת "ללו" באילת מקיימת
עד סוף אוגוסט פסטיבל בטטות ובו מבחר מנות המשלבות בטטה:

בשר בקר או קציצות בשר עם בטטה
אחת המנות שהפכה כבר לשם דבר בקרב לקוחות "ללו" האילתים. פרוסות של בשר בקר או קציצות בשר בטחינה מקומית, מבושלות בסיר עם בטטות ברוטב אדום של פפריקה. שילוב של מתקתקות ופיקנטיות. הולך מצוין עם אורז.
חצי עופיון עם בטטה
לכל חובבי העוף – מנה של חצי עופיון ברוטב אדום בליווי בטטות.
דג מרוקאי עם בטטה
הדניס המרוקאי של "ללו" מגיע בליווי חלה מרובעת או לחם אחיד בפרוסות עבות.

"ללו" – מסעדה מרוקאית-ישראלית הפועלת באילת משנת 1972, ממוקמת בלב שכונת מגורים. המסעדה מגישה אוכל ביתי תוך שימוש מיומן בתבלינים בסיסיים.
מי שמבשל הוא צחי סנדרוסי, בעל המסעדה ובנם של ללו וכוכבה, מקימי המסעדה. צחי מקפיד על חומרי גלם טריים וטבעיים, ללא אבקות וללא קופסאות שימורים.
מנת הדגל במסעדה היא הקוסקוס שנעשה במקום מדי יום. בנוסף אפשר ליהנות ממנות בשר ועוף בשילוב עם ירקות העונה (במיה ושעועית ירוקה, ארטישוק ירושלמי, עלי מנגולד ועוד), וגם מבשר כמו זנב שור, בשר ראש ומוח.


ללו
רח'חורב 259/1 אילת
טל. 08-6330578
א'-ה' בין 12:00-17:00, אפשרות למשלוחים


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר