ללקק ת'אצבעות: סדנת שוקולד בקונדיטוריית בן עמי

סדנת שוקולד ייחודית תתקיים בקונדיטוריית בן עמי במיוחד לימי החורף הקרים, ובמסגרתה ילמדו המשתתפים על מקורות השוקולד והפולחן סביבו; פיתוח החך ולימוד ההבדלים בין הסוגים השונים של השוקולד, הכרת המרכיבים השונים וחומרי הבסיס: הקקאו הגולמי, חמאת הקקאו, עיסת הקקאו ודרכי העבודה עימם.
כמו כן תיערך טעימה השוואתית של סוגי שוקולד שונים, החל מהשוקולדים הלבנים וכלה בשוקולדים המרירים ביותר.

בנוסף ילמדו המשתתפים מהו טמפרינג, מדוע חייבים לטמפרר, שיטות שונות לטמפרור שוקולד, ויוכלו ליהנות מלימודי הכנת פרלינים, גנאש לפרלינים, איטום וסגירה, הכנת גנאש מטומפרר לטרפלס, הכנת טרפלס, הכנת פרלינה וג'אנדויה והכנת רוש'ה.

הסדנה כוללת הסבר פרונטלי והדגמה ע"י שוקולטייר אפרת הילדסהיים, חלוקת מתכונים, התנסות בהכנת השוקולדים, טעימה במקום, וגם לקיחת תוצרי הסדנה הביתה.

הסדנה תתקיים ביום שישי 02/03/07 בשעה 09:00 בקונדיטוריית בן עמי בכפר ויתקין.
מחיר לסדנת שוקולד: 210 ₪ למשתתף.
ניתן להירשם בטל. 8663211 09.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה