מספר קלוריות למנה: 284
מצרכים ל- 6 מנות: 500 גרם כרוב אדום חתוך דק
3 תפוזים ללא קליפה וציפה חתוכים לפרוסות אופקיות
1 אבוקדו חתוך לפרוסות
4 בצלים ירוקים, פרוסים באלכסון
35 גרם חצאי אגוזי מלך
חומרים לרוטב:
1 כף שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
2 כפות מיץ תפוזים
1 כפית גרגרי חרדל
1/2 כפית שום טחון
אופן ההכנה:
לערבב את מרכיבי הסלט בקערה גדולה.
לערבב את מרכיבי הרוטב.
להוסיף את הרוטב לסלט ולערבב.
מתוך מבחר מתכונים של מנות מבוססות על מזונות בעלי ערך גליקמי נמוך (מתחת ל- GI55). היוזמה למתכונים, שחוברו על ידי שפים ובשלנים מרחבי העולם, שהמשותף להם הוא האהבה לאוכל וכן היותם סוכרתיים – הינה של חברת נובו נורדיסק העולמית, העוסקת בתחום הטיפולים לסוכרת.