לעוגיות גבינה ופרג

 

מתכון מפתיע של עוגיות גבינה מלוחות עם טוויסט פרג.

חומרים:
100 גר' פרמז'ן מגורד
100 גר' קשקבל מגורד
150 גר' חמאה
2 כפות חלב קר
1.5 כוסות קמח
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית מלח
כף גרגירי פרג שלם (לא טחון)

אופן ההכנה:
להכניס למעבד מזון את הגבינות והחמאה עד שנהייה קרמי.
להוסיף את החלב הקמח התבלינים והפרג.
לערבל רק עד שהכול מתאחד.
לגלגל מהבצק צינורות בקוטר של 2 ס"מ, ולהקפיא לארבע שעות לפחות.
אחרי שהבצק קפוא, למרוח בביצה ולגלגל בגרגירי פרג שלם.
לחתוך לפרוסות דקות ולסדר על מגש.
אפייה בתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 15 דקות.


הקונדיטורית ליאת גבאי מקונדיטוריית "חטאים מתוקים" בנווה צדק ת"א.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה