לעטקס (לביבות) תפוחי אדמה וקישואים

 

מרכיבים לארבעה סועדים
4 קישואים בגודל בינוני
3 תפוחי אדמה
ביצה אחת
כף קמח
חצי כפית מרק עוף
מלח, פלפל- לפי טעם
שמן

אופן הכנה
קולפים ושוטפים את הקישואים, תפוחי האדמה ומגרדים בפומפייה או מעבירים אותם טחינה בבלנדר (לא רצוי).

מוסיפים לעיסה את הביצה, קמח, מרק העוף, מלח, פלפל מערבבים יחד ויוצרים קציצות עם הידיים.

מטגנים את הלביבות בשמן עמוק שחומם מעט מראש (לפני שמכניסים את הלביבות שיצרנו לשמן סוחטים אותם מהנוזלים).

– ניתן להוסיף לתיבול מעט אגוז מוסקט






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה