fbpx

לעטקס (לביבות) תפוח אדמה ובצל

מרכיבים לארבעה סועדים4 תפוחי אדמה בגודל בינוני2 בצלים קטנים ביצה אחת כף קמחחצי כפית מרק עוףמלח, פלפל- לפי טעםשמן אופן הכנהקולפים ושוטפים את תפוחי האדמה והבצל ומגרדים אותם בפומפייה או מעבירים אותם טחינה בבלנדר(לא רצוי). מוסיפים לעיסה את הביצה, קמח, מרק העוף, מלח, פלפל מערבבים יחד ויוצרים קציצות עם הידיים. מטגנים את הלביבות בשמן עמוק שחומם מעט מראש (לפני שמכניסים את הלביבות שיצרנו לשמן סוחטים אותם מהנוזלים).
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים לארבעה סועדים
4 תפוחי אדמה בגודל בינוני
2 בצלים קטנים
ביצה אחת
כף קמח
חצי כפית מרק עוף
מלח, פלפל- לפי טעם
שמן

אופן הכנה
קולפים ושוטפים את תפוחי האדמה והבצל ומגרדים אותם בפומפייה או מעבירים אותם טחינה בבלנדר(לא רצוי).

מוסיפים לעיסה את הביצה, קמח, מרק העוף, מלח, פלפל מערבבים יחד ויוצרים קציצות עם הידיים.

מטגנים את הלביבות בשמן עמוק שחומם מעט מראש (לפני שמכניסים את הלביבות שיצרנו לשמן סוחטים אותם מהנוזלים).

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר