לעטקס (לביבות) תפוח אדמה ובצל

 

מרכיבים לארבעה סועדים
4 תפוחי אדמה בגודל בינוני
2 בצלים קטנים
ביצה אחת
כף קמח
חצי כפית מרק עוף
מלח, פלפל- לפי טעם
שמן

אופן הכנה
קולפים ושוטפים את תפוחי האדמה והבצל ומגרדים אותם בפומפייה או מעבירים אותם טחינה בבלנדר(לא רצוי).

מוסיפים לעיסה את הביצה, קמח, מרק העוף, מלח, פלפל מערבבים יחד ויוצרים קציצות עם הידיים.

מטגנים את הלביבות בשמן עמוק שחומם מעט מראש (לפני שמכניסים את הלביבות שיצרנו לשמן סוחטים אותם מהנוזלים).






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה