לפי סקר אנו אוכלים גבינות צרפתיות. האם זה אכן כך?

סקר שנערך ע"י חב' "סיימן" במדגם ארצי מייצג בקרב 500 מרואיינים בנושא הרגלי האכילה והצריכה של גבינות איכותיות צרפתיות ע"י הישראלים, קובע ש-51% מהישראלים אוכלים גבינות איכותיות צרפתיות.
זהו גידול של 25% לעומת הרגלי הצריכה של גבינות שכאלו לפני כשנה,
כ-25% אוכלים עד 1 ק"ג גבינות שכאלו בשנה, כ-7% עד 2 ק"ג, כ-7% בין 2-4 ק"ג, כ-4% כ-5 ק"ג, וכ-8% בין 5-10 ק"ג בשנה.

בולטת התופעה שבקרב המרואיינים בגילאי 18-44, כ-60% מתוכם אוכלים גבינות צרפתיות, לעומת מרואיינים מבוגרים יותר- רק 43%כמו כן רווקים (58%) אוכלים יותר גבינות צרפתיות לעומת הנשואים (48%).

לפי סקר סיימן, תושבי אזור השרון הם אכלני הגבינות הצרפתיות הבולטים לעומת תושבי אזורים אחרים. 65% מהם ציינו שהם מרבים לאכול גבינות צרפתיות איכותיות.
לשאלה מהי הגבינה הצרפתית המועדפת: 38% ציינו גבינות צהובות, 19% גבינות שמנת, 13% גבינות עובש, 12% גבינות חצי קשות, 7% גבינות כחולות, ו-4% אוכלים את כל סוגי הגבינות ללא העדפה מסוימת.

חברת "סיימן" מביאה לקראת חג שבועות מגוון גבינות מצרפת, איטליה, ארה"ב, דרום אמריקה וקפריסין.









היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה