לפת מוחמצת

ממתכוני פורום משפחות שכולות "שכנות – נשים יוצרות פיוס"פורום משפחות שכולות הוא ארגון בו חברות משפחות שכולות- ישראליות ופלסטיניות אשר שכלו בן משפחה עקב הסכסוך הישראלי-פלסטיני. במסגרת הפורום הוקם פרויקט "שכנות- נשים יוצרות פיוס" אשר מתמקד בנשים השכולות (רעיות, בנות, אחיות ואימהות). הנשים נפגשו בקבוצות מעורבות ועבדו על שלושה פרויקטים- צילום אמנות ואוכל, בהם התמודדו עם האובדן דרך היצירה.בפרויקט האוכל חברו נשים ישראליות ופלסטיניות לסדרת מפגשים בשם "ג'ם סשן" בהנחיית גיל חובב וחוסאם עבאס – שף מסעדות אל באבור.חומרים:2 ק"ג לפת, לא מקולפת, חתוכה לפרוסות3 כפות מלח250 גר' סלק מקולף וחתוך לפרוסותכוס חומץ2 כפות פלפל שחור שלם2 כוסות מיםאופן ההכנה:לערבב את כל החומרים ולשים בצנצנות. הלפת המוחמצת מוכנה לאחר כשבועיים.

ממתכוני פורום משפחות שכולות "שכנות – נשים יוצרות פיוס"
פורום משפחות שכולות הוא ארגון בו חברות משפחות שכולות- ישראליות ופלסטיניות אשר שכלו בן משפחה עקב הסכסוך הישראלי-פלסטיני. במסגרת הפורום הוקם פרויקט "שכנות- נשים יוצרות פיוס" אשר מתמקד בנשים השכולות (רעיות, בנות, אחיות ואימהות). הנשים נפגשו בקבוצות מעורבות ועבדו על שלושה פרויקטים- צילום אמנות ואוכל, בהם התמודדו עם האובדן דרך היצירה.
בפרויקט האוכל חברו נשים ישראליות ופלסטיניות לסדרת מפגשים בשם "ג'ם סשן" בהנחיית גיל חובב וחוסאם עבאס – שף מסעדות אל באבור.

חומרים:
2 ק"ג לפת, לא מקולפת, חתוכה לפרוסות
3 כפות מלח
250 גר' סלק מקולף וחתוך לפרוסות
כוס חומץ
2 כפות פלפל שחור שלם
2 כוסות מים

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים ולשים בצנצנות.
הלפת המוחמצת מוכנה לאחר כשבועיים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר