לקוחות חדשים למחלקת המזון והקולינריה של גיל עד תקשורת ותדמית

מחלקת המזון והקולינריה של משרד יחסי הציבור גיל עד תקשורת ותדמית, מתרחבת עם לקוחות חדשים החל מאוגוסט 2016.

המשרד דיווח על הלקוחות הבאים:
• פלאפל גבאי – עם שני סניפים בתל אביב
• מאצ'ו מאצ'ו – מטבח מבית פלאפל גבאי, המציע כריכי בשר דרום אמריקאיים, ממוקם ברח' בוגרשוב בתל אביב

קבוצת בלו, המונה את המסעדות הבאות:
• סיטארה הממוקמת בסי אנד סאן תל אביב
• ברנז'ה – בר- מסעדה, הממוקם במתחם שרונה ומציע תפריט שף ספרדי ים-תיכוני
• FISHOP חנות ובר דגים של קבוצת בלו בשיתוף זיקו הדייג בשרונה מרקט.
• מציצים- מסעדת חוף בתל אביב
• מונה ביץ' ו-בלו ביץ' הצמודות, בחוף הרצליה

קבוצת לנדורה, המונה את המסעדות הבאות:
• יוגו- רשת יוגורטריות הראשונה בישראל, המונה 11 סניפים ברחבי הארץ
• ציפורה אקספרס- רשת מסעדות גריל ישראלי כשר המונה 5 סניפים ברחבי הארץ
• ג'פניקה- האסיאתית הגדולה בישראל
• קינג ג'ורג'- רשת מסעדות המונה 11 מסעדות בפריסה ארצית

התקציבים ינוהלו על ידי סמנכ"ל החברה איילת אלאני, ויטופלו באופן שוטף על ידי ליטל שם טוב, ועל ידי ורד לוי, והם מצטרפים לשאר תקציבי המחלקה:
קבוצת נטו; ארומה ישראל; שסטוביץ מזון – ברילה, אלפרו, מאסטר שף; מחלבות גד; קבוצת ברמן; חברת מנה; השחר העולה; ממתקי כרמית; חברת מרבה והמותג סלים דליס; קפה לנדוור ומותג האספרסו illy; פיצה האט; אגאדיר; מתוקה; סוהו; שף שאול בן אדרת ומסעדותיו; מסעדת סילו; מסעדת גורדוס; רשת קפה גן סיפור; סלטי משני; מסעדת פיש מרקט מקבוצת מיתוס; יוגורט קיטשן; דונה איטליה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה