ASHKELON FIZZ
רכיבים
50 מ"ל ערק אשקלון
30 מ"ל מיץ אשכולית אדומה
15 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל רוזאטה
5 עלי נענע לקישוט
סגירה עם סן פלגרינו
אופן ההכנה
מוזגים לשייקר את המרכיבים פרט לסן פלגרינו.
מנערים היטב.
מסננים לכוס עם קרח.
סוגרים עם הסן פלגרינו.
מקשטים עם עלי נענע.
PASSOVER PEACH PUNCH
רכיבים
50 מ"ל ערק אשקלון
30 מ"ל ג'ומאקס מנגו
30 מ"ל ג'ומאקס אפרסק
20 מ"ל מי סוכר
10 מ"ל מיץ לימון
מנגו מיובש לקישוט
אופן ההכנה
מוזגים את המרכיבים לשייקר.
מנערים היטב.
מסננים לכוס קוקטייל עם קרח.
מקשטים עם מנגו מיובש.