לקראת פסח: יקבי רמת הגולן מפעילים את ה"קו החם" לייעוץ מקצועי בנושא יין

ה"קו חם" יכלול ייעוץ בבחירת יין, ייצור יין, סוגי יין, זנים, וכל דבר הקשור ביין – מיין קינוח ועד שמפניות, התאמת יין לאופי האירוע, למנות המוגשות, ואף למצב הרוח

יקבי רמת הגולן, שנוסדו ב- 1983 ומייצרים יינות שולחניים איכותיים מכ- 20 זנים, תחת הסדרות ירדן, גמלא וגולן; פותחים "קו חם" לייעוץ בנושא יין. זאת לאור הצלחתו הקודמת של קו ייעוץ היין בחגים קודמים.

על כל בקבוקי היין של יקבי רמת הגולן תוצמד תווית צוואר המפנה את הצרכן לטלפן ל"קו חם".

ה"קו חם" יכלול ייעוץ בבחירת יין, ייצור יין, סוגי יין, זנים, וכל דבר הקשור ביין – מיין קינוח ועד שמפניות, התאמת יין לאופי האירוע, למנות המוגשות, ואף למצב הרוח.

נציגי ההנהלה הבכירים, ביניהם מנכ"ל יקבי רמת הגולן שלום בלייר וצוות השיווק בראשות בנצי אלישע, יהיו אלו שיענו לשאלות הציבור.

ביקבי רמת הגולן מאמינים שצעד חדשני זה יתרום רבות לקהל הצמא לידע.

מספר הטלפון של "הקו החם" ליועץ היין: 332442 – 1212, החל מ- 5.3.06.

לאורך השנים נקטו ביקבי רמת הגולן בפעולות שיווקיות רבות שמטרתן העלאת המודעות והידע בקרב הצרכן הסופי, ביניהם: פרס ירדן, פסטיבל גולן וינטאג', מועדון בציר טוב, סדנאות יין לקהל הרחב, ועוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר