לראשונה בישראל: אקדמיה דיגיטלית לבשר

אדום אדום, מותג הבשר הטרי של תנובה, פותחת את האקדמיה הדיגיטלית הראשונה לבשר בניצוחו של השף והיועץ הקולינרי הבכיר אבי שטייניץ, עם עמוד פייסבוק יעודי שהוקם לשם כך, ובו יפורסמו תכני הלימוד המגוונים. התכנים יותאמו לבשלנים מתחילים, כמו גם לחובבי בשר בעלי יכולות מתקדמות בתחום.

תכני האקדמיה יכללו שיעורי וידאו קצרים בני 2 עד 3 דקות, בהם ילמד השף שטייניץ כיצד להכין מגוון מנות בשר במתכונים בדרגות קושי משתנות, כאשר בסיכומו של כל שיעור יינתן טיפ ייחודי למבשל הביתי.

בנוסף לסרטוני ההדרכה הייחודיים האקדמיה תפרסם מגוון מתכונים, טיפים למארחים ומידע רלוונטי למשתמשים. השף שטייניץ יתארח מידי פעם לשיעור חי, ובו יוכלו הגולשים לשוחח עימו בנושאי בשר שונים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה