מאלתרים עם ניר צוק: סדנאות בישול אינטואיטיבי במתחם השף ביפו

השף ניר צוק מקיים לראשונה סדנאות בישול פרטיות תחת הקונספט של "בישול אינטואיבי". דגים ופירות ים, בשר, עשבי תיבול טריים, ירקות ופירות מכל המינים והסוגים – הכל פרוש על השולחן, ערוך לאלתורים הקולינריים של ניר צוק, שילמד את המשתתפים לבשל מהבטן וירכיב איתם מנות לפי ההעדפות, המצב רוח והחשק.

הסדנאות מתקיימות בחדר הפרטי של מתחם השף ביפו, הוויסקי רום, שכולל שולחן גדול ל- 16 מסובים ומטבח הדגמות מאובזר. הסדנאות נמשכות כשלוש שעות, במהלכן ניר מבשל והמשתתפים מסייעים לפי הרצון והיכולת, לוגמים דרינקים מהבר של מסעדת קורדליה ובעיקר – אוכלים נון סטופ.

בתיאום מראש, ישנה אפשרות להקדיש את נושא הסדנה לנושא ספציפי ו"לתפור" אותה לפי הטעם האישי – מנות טאפס, מאכלי דגים ופירות ים, מנות צמחוניות ועוד.

עלות הסדנה: 400 ₪ למשתתף, כולל חומרים ומשקאות. מינימום 10 משתתפים. לפרטים: אלי, טל. 054-6617771.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה