מאפה אנטיפסטי וגבינה בולגרית

 

חומרים ל- 10 מנות:
1 חציל מקולף ופרוס לאורכו
2 קישואים עבים פרוסי לרוחבם
3 פלפלים אדומים פרוסים ל-4
1/2 כוס סויה
1/2 כוס שמן זית
1 כף אורגנו
1.5 ק"ג בצק עלים
200 גרם גבינה בולגרית מגוררת
1 ביצה

אופן ההכנה:
מסדרים את פרוסות הירקות בתבנית ומפזרים מעל סויה ושמן זית.
מכניסים לתנור ב-250 מעלות ל-12 דקות.
מצננים ומנגבים מעודפי נוזלים.
פותחים את בצק העלים ומסדרים שכבת חצילים, שכבת גבינה, שכבת קישואים, שכבת גבינה, שכבת פלפלים, שכבת גבינה.
סוגרים את הבצק ומושחים בביצה טרופה.
אופים בתנית משומנת ומקומחת ב-170 מעלות כ-22-24 דקות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה