מאפה אנטיפסטי וגבינה בולגרית

חומרים ל- 10 מנות:1 חציל מקולף ופרוס לאורכו2 קישואים עבים פרוסי לרוחבם3 פלפלים אדומים פרוסים ל-41/2 כוס סויה1/2 כוס שמן זית1 כף אורגנו1.5 ק"ג בצק עלים200 גרם גבינה בולגרית מגוררת1 ביצהאופן ההכנה:מסדרים את פרוסות הירקות בתבנית ומפזרים מעל סויה ושמן זית. מכניסים לתנור ב-250 מעלות ל-12 דקות. מצננים ומנגבים מעודפי נוזלים.פותחים את בצק העלים ומסדרים שכבת חצילים, שכבת גבינה, שכבת קישואים, שכבת גבינה, שכבת פלפלים, שכבת גבינה.סוגרים את הבצק ומושחים בביצה טרופה.אופים בתנית משומנת ומקומחת ב-170 מעלות כ-22-24 דקות.

חומרים ל- 10 מנות:
1 חציל מקולף ופרוס לאורכו
2 קישואים עבים פרוסי לרוחבם
3 פלפלים אדומים פרוסים ל-4
1/2 כוס סויה
1/2 כוס שמן זית
1 כף אורגנו
1.5 ק"ג בצק עלים
200 גרם גבינה בולגרית מגוררת
1 ביצה

אופן ההכנה:
מסדרים את פרוסות הירקות בתבנית ומפזרים מעל סויה ושמן זית.
מכניסים לתנור ב-250 מעלות ל-12 דקות.
מצננים ומנגבים מעודפי נוזלים.
פותחים את בצק העלים ומסדרים שכבת חצילים, שכבת גבינה, שכבת קישואים, שכבת גבינה, שכבת פלפלים, שכבת גבינה.
סוגרים את הבצק ומושחים בביצה טרופה.
אופים בתנית משומנת ומקומחת ב-170 מעלות כ-22-24 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר