fbpx

מאפה בטטה ומסקרפונה

חומרים:3 עלי פילו1 תרסיס שמן150 גרם קוביות בטטה50 גרם גבינת מסקרפונה1 כוס שמנת מתוקה1 ביצה1 גביע שמנת חמוצה1 ענף טימין מלח, פלפל, מוסקטאופן ההכנה:לוקחים את שלושת עלי הפילו ומניחים עלה כבסיס ומרססים בשמן, מניחים את העלה השני, וכך הלאה את שלושת העלים.חותכים את העלים ל- 4 ומכניסים לתוך קוקט אלומניום של 7 ס"מ.אופים את קוביות הבטטה עם מעט שמן זית בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות כ- 7 דקות. מקררים.מכינים בלילה מהשמנת והביצה וגבינת המסקרפונה.מוסיפים ענף טימין קצוץ מלח, פלפל, ואגוז מוסקט, ומערבבים היטב.ממלאים את קוביות הבטטה האפויות לתוך הקוקט, ויוצקים את הבלילה עד לכיסוי הבטטות.אופים בתנור שחומם ל- 165 מעלות במשך כ- 30 דקות או עד להשחמה עדינה מלמעלה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
3 עלי פילו
1 תרסיס שמן
150 גרם קוביות בטטה
50 גרם גבינת מסקרפונה
1 כוס שמנת מתוקה
1 ביצה
1 גביע שמנת חמוצה
1 ענף טימין
מלח, פלפל, מוסקט

אופן ההכנה:
לוקחים את שלושת עלי הפילו ומניחים עלה כבסיס ומרססים בשמן, מניחים את העלה השני, וכך הלאה את שלושת העלים.
חותכים את העלים ל- 4 ומכניסים לתוך קוקט אלומניום של 7 ס"מ.
אופים את קוביות הבטטה עם מעט שמן זית בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות כ- 7 דקות. מקררים.
מכינים בלילה מהשמנת והביצה וגבינת המסקרפונה.
מוסיפים ענף טימין קצוץ מלח, פלפל, ואגוז מוסקט, ומערבבים היטב.
ממלאים את קוביות הבטטה האפויות לתוך הקוקט, ויוצקים את הבלילה עד לכיסוי הבטטות.
אופים בתנור שחומם ל- 165 מעלות במשך כ- 30 דקות או עד להשחמה עדינה מלמעלה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר