מאפה בצל אישי

מומלץ להגיש חם מיד בתום האפייה, לצד סלט רענן
"דורות", יצרנית מוצרי שום ותיבול קפוא במגשיות, מציעה מתכון קל להכנה ושל  מאפה בצל אישי בשימוש טבליות בצל מטוגן מתוצרתה, להגשה לצד סלט רענן

 

מצרכים (לכ-12 יחידות)

1 כוס חלב

2 ביצים

2 קוביות בצל מטוגן של דורות

1 כוס קמח

1 כפית מלח

גבעולי עירית קצוצים דק (לא חובה)

אופן ההכנה

לערבב את כל המצרכים יחד ולהכניס לתוך תבנית שקעים (מאפינס).

לאפות בתנור בחום של 200 מעלות למשך 15 דקות או עד השחמה.

מומלץ להגיש חם מיד בתום האפייה, לצד סלט רענן.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר