חומרים ל- 6 מנות:
בצק עלים פילס טורקי
2-3 יחידות גבינת סימפוניה שוויצרית בטעם פטה עיזים
1 בצל קצוץ
כף פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים סימפוניה, בצל קצוץ ופטרוזיליה לקבלת עיסה אחידה.
על משטח עבודה פותחים את בצק הפילס, מורחים על הבצק את תערובת הגבינה, ומגלגלים לצורת שבלול (יוצרים רולדה).
אפשרות נוספת: פורסים את הרולדה לעיגולים בעובי 1.5 ס"מ, מהדקים את הקצה היטב ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים כ-15 דקות.
ניתן למרוח בביצה טרופה ולהדביק שומשום מעל.
ניתן להכין את הרולדה מבעוד מועד, להקפיאה ולאפות בעת הצורך .