מאפה בצק עלים במילוי גבינת סימפוניה יוונית

חומרים ל- 6 מנות:בצק עלים פילס טורקי2-3 יחידות גבינת סימפוניה שוויצרית בטעם פטה עיזים1 בצל קצוץכף פטרוזיליה קצוצהאופן ההכנה:בקערה מערבבים סימפוניה, בצל קצוץ ופטרוזיליה לקבלת עיסה אחידה.על משטח עבודה פותחים את בצק הפילס, מורחים על הבצק את תערובת הגבינה, ומגלגלים לצורת שבלול (יוצרים רולדה). אפשרות נוספת: פורסים את הרולדה לעיגולים בעובי 1.5 ס"מ, מהדקים את הקצה היטב ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים כ-15 דקות. ניתן למרוח בביצה טרופה ולהדביק שומשום מעל.ניתן להכין את הרולדה מבעוד מועד, להקפיאה ולאפות בעת הצורך .

חומרים ל- 6 מנות:
בצק עלים פילס טורקי
2-3 יחידות גבינת סימפוניה שוויצרית בטעם פטה עיזים
1 בצל קצוץ
כף פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים סימפוניה, בצל קצוץ ופטרוזיליה לקבלת עיסה אחידה.
על משטח עבודה פותחים את בצק הפילס, מורחים על הבצק את תערובת הגבינה, ומגלגלים לצורת שבלול (יוצרים רולדה).
אפשרות נוספת: פורסים את הרולדה לעיגולים בעובי 1.5 ס"מ, מהדקים את הקצה היטב ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים כ-15 דקות.
ניתן למרוח בביצה טרופה ולהדביק שומשום מעל.

ניתן להכין את הרולדה מבעוד מועד, להקפיאה ולאפות בעת הצורך .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר