מאפה בצק עלים עם פסטו עשבים ומיקס גבינות

חומרים עבור 10 איש1 גליל בצק עליםביצה להדבקהקצחשומשום200 גרם קשקבל200 גרם גבינת פטה100 גרם רוקפור200 גרם אגוזי מלךלממרח פסטו עשבים1 צרור בזיליקום1 צרור פטרוזיליהחצי צרור כוסברה3 חבילות עיריתחצי כוס שמן זיתחצי כוס פרמז'אן מגורד1 כוס צנוברים1 מיץ לימוןחומרים לרוטב6 עגבניות תמרחצי כוס יוגורט1 גבעול בצל ירוקחצי פילפל צ'ילי קטןשמן זייתמלח פילפל שחורקורט סוכרחומרים לשמן בזיליקום1 צרור עלי בזיליקום ( רק העלים)1 כוס שמן זיית ושמן סויהאופן הכנהמערבבים את הגבינות לתערובת אחידהמרסקים את כל החומרים של הפסטו לתערובת אחידהמרסקים את העגבניות .בצל ירוק ,פילפל והתבלינים במיקסרמסננים את התערובתמוספים את היוגורט ומערבבים לתערובת אחידהשמן בזיליקוםחולטים את עלי הבזיליקום במים רותחים ומעברים מיד למים עם קרחטוחנים בבלנדר את עלי בזיליקום והשמן לתערובת אחידה ומסנניםלסיוםפותחים את הבצקמניחים מיקס גבינות בחצי צד בצק מניחים מעל תערובת פסטומברישים בביצהמקפלים חצי בצק וסוגריםמברישים מעל בביצה ומפזרים קצח ושומשוםאופים בתנור בטמפרטורה 180 מעלות למשך 25 דקות

חומרים עבור 10 איש
1 גליל בצק עלים
ביצה להדבקה
קצח
שומשום
200 גרם קשקבל
200 גרם גבינת פטה
100 גרם רוקפור
200 גרם אגוזי מלך

לממרח פסטו עשבים
1 צרור בזיליקום
1 צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
3 חבילות עירית
חצי כוס שמן זית
חצי כוס פרמז'אן מגורד
1 כוס צנוברים
1 מיץ לימון

חומרים לרוטב
6 עגבניות תמר
חצי כוס יוגורט
1 גבעול בצל ירוק
חצי פילפל צ'ילי קטן
שמן זיית
מלח
פילפל שחור
קורט סוכר

חומרים לשמן בזיליקום
1 צרור עלי בזיליקום ( רק העלים)
1 כוס שמן זיית ושמן סויה

אופן הכנה
מערבבים את הגבינות לתערובת אחידה

מרסקים את כל החומרים של הפסטו לתערובת אחידה

מרסקים את העגבניות .בצל ירוק ,פילפל והתבלינים במיקסר

מסננים את התערובת

מוספים את היוגורט ומערבבים לתערובת אחידה

שמן בזיליקום
חולטים את עלי הבזיליקום במים רותחים ומעברים מיד למים עם קרח
טוחנים בבלנדר את עלי בזיליקום והשמן לתערובת אחידה ומסננים


לסיום
פותחים את הבצק

מניחים מיקס גבינות בחצי צד בצק

מניחים מעל תערובת פסטו

מברישים בביצה

מקפלים חצי בצק וסוגרים

מברישים מעל בביצה ומפזרים קצח ושומשום

אופים בתנור בטמפרטורה 180 מעלות למשך 25 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר