מאפה דלורית

מתכון של מירב מידן עבור משק אורגני המעפיל של דותן גושן בו מגדלים עשרות סוגים של ירקות אורגניים ושולחים סלי ירקות עד בית הלקוח. כל הירקות עונתיים וגדלים ללא ריסוס כלל וללא דישון כימי

צילום מירב מידן
מוסיפים את הכרישה, כף שמן זית ו-3 כפות רוטב סויה תמרי. מערבבים היטב וממלאים את השקעים ומפזרים מעל פירורי לחם. צילום מירב מידן

מצרכים

2 תפוחי אדמה בינוניים

1 כרישה

1דלורית

שמן זית איכותי

פירורי לחם

רוטב סויה תמרי

אופן ההכנה

מקלפים שני תפוחי אדמה בינוניים ומבשלים במים.

פורסים כרישה לפרוסות דקות ומאדים עם כף שמן זית במחבת מכוסה.

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

משמנים בשמן זית תבנית סיליקון עם שקעים.

בכל שקע מפזרים מעט פירורי לחם.

מקלפים דלורית בינונית ומגרדים לקערה בעזרת פומפייה.

מועכים את תפוחי האדמה לפירה ומוסיפים לקערה.

מוסיפים את הכרישה, כף שמן זית ו-3 כפות רוטב סויה תמרי.

מערבבים היטב.

ממלאים את השקעים ומפזרים מעל פירורי לחם.

אופים 30 דקות.

מוציאים מהתנור ומחכים עוד 30 דקות לפני הגשה






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה