מאפה טלה ופורטבלו

חומרים ל- 10 לחמניות:לבצק:חצי קילו קמחכף מלחכפית סוכר חצי ליטר מים חמימיםכף שמרים יבשים3 כפות שמן זיתלמילוי:200 גרם בשר טלהחופן פטריות פורטבלו מוקפצותמלח, פלפל שחור גרוסכף עגבניות מרוסקות3 כפות שמן זית שתי שיני שום טרי אופן ההכנה:בצק:מניחים את הקמח בקערה עם המלח והסוכר.מערבבים ומוסיפים את השמרים.מזלפים את המים ושמן הזית לתוך התערובת.מערבבים עד קבלת בצק.על גבי משטח מקומח לשים את הבצק במשך 10 דקות.מניחים את הבצק למנוחה לכ- 15 דקות. לאחר ההתפחה יוצרים כדורי לחמנייה ומניחים בצד.מילוי:במחבת מניחים בשמן הזית את הבשר ומפוררים אותו עד דרגת מדיום. מוסיפים את השום, רסק העגבניות והפטריות ומערבבים.לבסוף אנו לוקחים את הלחמנייה שלנו ויוצרים בה גומה.מניחים במרכזה מעט ממילוי הבשר ואופים ב- 180 מעלות ל- 15 דקות. como – מושב מזור משק 41, רחוב השחר 5, טל. 052-2904804

חומרים ל- 10 לחמניות:
לבצק:
חצי קילו קמח
כף מלח
כפית סוכר
חצי ליטר מים חמימים
כף שמרים יבשים
3 כפות שמן זית

למילוי:
200 גרם בשר טלה
חופן פטריות פורטבלו מוקפצות
מלח, פלפל שחור גרוס
כף עגבניות מרוסקות
3 כפות שמן זית
שתי שיני שום טרי

אופן ההכנה:
בצק:
מניחים את הקמח בקערה עם המלח והסוכר.
מערבבים ומוסיפים את השמרים.
מזלפים את המים ושמן הזית לתוך התערובת.
מערבבים עד קבלת בצק.
על גבי משטח מקומח לשים את הבצק במשך 10 דקות.
מניחים את הבצק למנוחה לכ- 15 דקות.
לאחר ההתפחה יוצרים כדורי לחמנייה ומניחים בצד.

מילוי:
במחבת מניחים בשמן הזית את הבשר ומפוררים אותו עד דרגת מדיום.
מוסיפים את השום, רסק העגבניות והפטריות ומערבבים.
לבסוף אנו לוקחים את הלחמנייה שלנו ויוצרים בה גומה.
מניחים במרכזה מעט ממילוי הבשר ואופים ב- 180 מעלות ל- 15 דקות.

como – מושב מזור משק 41, רחוב השחר 5, טל. 052-2904804

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר