fbpx

מאפה פילו במילוי אגוזים, פיסטוקים ופקאן

חומרים ל 10-12 מנות100 גרם מרגרינה6 דפי פילוחצי מקל קינמוןחומרים למילוי80 גרם אגוזי מלך80 גרם פיסטוק80 גרם פקאן70 גרם דבש70 גרם סוכר70 גרם מרגרינהאופן ההכנה1. להמיס את המרגרינה, למרוח את המרגרינה בין שכבות הפילו, לחלק ל 6 חלקים ולמלא במילוי.2. לבשל את הדבש, הסוכר והמרגרינה לקרמל ולהוסיף את החומרים היבשים (אגוזים, פיסטוקים ופקאן). ההוספה תעשה כאשר הסיר לא על האש.3. אפיה בחום של 180 מעלות כ 15 דקות.4. להגיש בתוספת אבקת סוכר וקינמון.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל 10-12 מנות
100 גרם מרגרינה
6 דפי פילו
חצי מקל קינמון

חומרים למילוי
80 גרם אגוזי מלך
80 גרם פיסטוק
80 גרם פקאן
70 גרם דבש
70 גרם סוכר
70 גרם מרגרינה

אופן ההכנה
1. להמיס את המרגרינה, למרוח את המרגרינה בין שכבות הפילו, לחלק ל 6 חלקים ולמלא במילוי.

2. לבשל את הדבש, הסוכר והמרגרינה לקרמל ולהוסיף את החומרים
היבשים (אגוזים, פיסטוקים ופקאן). ההוספה תעשה כאשר הסיר לא על האש.

3. אפיה בחום של 180 מעלות כ 15 דקות.

4. להגיש בתוספת אבקת סוכר וקינמון.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר