רכיבים
12 עלי פילו
תרסיס שמן
6 תפוחי עץ גרנד סמית קלופים וחתוכים לפרוסות
1 כף סוכר
1/2 כפית קינמון
6 כפות אגוזי מלך קצוצים
1 כף מיץ לימון
1 כף קורנפלור
אופן ההכנה
מחממים מחבת עם מעט שמן (מתרסיס).
מוסיפים את התפוחים, הסוכר והקינמון.
מבשלים עד שהתפוחים מתרככים מעט.
לאחר מכן מוסיפים את הקורנפלור, מיץ לימון ואגוזי מלך ומצננים.
לוקחים עלה פילו אחד, מרססים אותו מעט בשמן ומקפלים אותו לחצי.
חוצים את העלה המקופל לשני ריבועים שווים בגודלם.
במרכז הריבוע מניחים מעט ממלית התפוחים, ומקפלים לצורת מעטפה.
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
אופים את מאפי הפילו עד להזהבה.