מאפה פסטה כוסמין ותירס

תבליני מימון מציעה מתכון למאפה פסטה כוסמין עם תירס ופלפל שחור. מאפה עשיר ומגוון, קל הכנה וטעים שיכול להתאים כמנה עיקרית, כארוחת ביניים או כתוספת לצד סלט ירקות רענן

מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ-12 דקות עד קבלת גוון זהוב. מגרדים פרמז'ן מעל ומגישים. צילום חיים יוסף

מצרכים ל-4-6 מנות

1 חבילת פסטה כוסמין מלא

3 קלחי תירס טריים

1 כפית מלח

½ כפית פלפל שחור גרוס דק כמו של תבליני מימון

2 גבעולי טימין

3 כפות שמן זית

להגשה

פרמז'ן מגורד

צילום חיים יוסף

אופן ההכנה

 מחממים תנור ל-220 מעלות.

מגלחים את קלחי התירס מהגרגירים.

טוחנים חצי מכמות התירס במעבד מזון למחית.

מניחים בסיר את המחית יחד עם הגרגירים שנותרו.

יוצקים פנימה 2 כפות שמן זית, טימין, מלח, פלפל שחור גרוס דק ומערבבים.

מבשלים על אש נמוכה במשך 8 דקות תוך כדי ערבוב.

מרתיחים סיר עם מים וכף מלח.

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה.

מסננים מהמים, יוצקים כף שמן זית ומערבבים.

מערבבים את הפסטה לתוך קרם התירס.

יוצקים לתוך תבנית חרס.

מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 12 דקות עד קבלת גוון זהוב.

מגרדים פרמז'ן מעל ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה