מאפה קממברט עיזים מוגש עם ריבת שום

4 יחידותמצרכים: לבצק::רבע ק"ג  גבינת עיזים או כבשים (גבן)60 גר' חמאה1 ביצהקמח לפי הצורךאופן ההכנה:מערבבים את הגבינה עם החמאה והביצה.מוסיפים קמח תוך כדי ערבוב עד קבלת בצק חלק.עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקרור ל- 3 שעות. מוציאים את הבצק ומרדדים לעגולים גדולים.שמים קממברט עיזים על העיגול וסוגרים איתו את הגבינה באופן מלא ואטום. אופים בחום של 200 מעלות עד השחמה, ומגישים עם ריבת שום.ריבת שום:500 גר' שום קלוף עטוף בנייר אפיה ונייר כסףאופים בתנור עד ריכוך מלא. מעבירים לסיר ומחממים בחום בינוני עם 250 גר' סוכר עד קבלת מרקם אחיד ועדין.לחמם כמעט עד רתיחה, לצנן ולהגיש.ממתכוני עכבר שף 2009

4 יחידות

מצרכים:
לבצק::
רבע ק"ג  גבינת עיזים או כבשים (גבן)
60 גר' חמאה
1 ביצה
קמח לפי הצורך

אופן ההכנה:
מערבבים את הגבינה עם החמאה והביצה.
מוסיפים קמח תוך כדי ערבוב עד קבלת בצק חלק.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקרור ל- 3 שעות.
מוציאים את הבצק ומרדדים לעגולים גדולים.
שמים קממברט עיזים על העיגול וסוגרים איתו את הגבינה באופן מלא ואטום.
אופים בחום של 200 מעלות עד השחמה, ומגישים עם ריבת שום.

ריבת שום:
500 גר' שום קלוף עטוף בנייר אפיה ונייר כסף
אופים בתנור עד ריכוך מלא.
מעבירים לסיר ומחממים בחום בינוני עם 250 גר' סוכר עד קבלת מרקם אחיד ועדין.
לחמם כמעט עד רתיחה, לצנן ולהגיש.

ממתכוני עכבר שף 2009

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר