מאפה שבלולי גבינה

חומרים:400 גרם עלי פילו מרודדים ל 2-3 ריבועים1 כוס גבינה בולגרית מגורדת (במליחות מעודנת) 1 גביע גבינה לבנה 5% 1 כוס גבינה צהובה מגורדת או קשקבל לשדרוג100 גרם חמאה מומסת2 כפיות מרק פטריות קנור רכיבים טבעיים בלבדמלחפלפל שחוראופן ההכנה:מחממים תנור לחום של 180 מעלות.מערבבים בקערה גבינות, מרק פטריות קנור ופלפל שחור, עד לקבלת תערובת אחידה.מברישים את העלה העליון בחמאה מומסת.מורחים את התערובת על עלי הפילו.מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ.מברישים את השבלולים בחמאה.מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור כ- 30 דקות עד להזהבה.צילום: אריה ויסמין

חומרים:
400 גרם עלי פילו מרודדים ל 2-3 ריבועים
1 כוס גבינה בולגרית מגורדת (במליחות מעודנת)
1 גביע גבינה לבנה 5%
1 כוס גבינה צהובה מגורדת או קשקבל לשדרוג
100 גרם חמאה מומסת
2 כפיות מרק פטריות קנור רכיבים טבעיים בלבד
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מערבבים בקערה גבינות, מרק פטריות קנור ופלפל שחור, עד לקבלת תערובת אחידה.
מברישים את העלה העליון בחמאה מומסת.
מורחים את התערובת על עלי הפילו.
מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ.
מברישים את השבלולים בחמאה.
מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור כ- 30 דקות עד להזהבה.

צילום: אריה ויסמין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר