חומרים:
400 גרם עלי פילו מרודדים ל 2-3 ריבועים
1 כוס גבינה בולגרית מגורדת (במליחות מעודנת)
1 גביע גבינה לבנה 5%
1 כוס גבינה צהובה מגורדת או קשקבל לשדרוג
100 גרם חמאה מומסת
2 כפיות מרק פטריות קנור רכיבים טבעיים בלבד
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מערבבים בקערה גבינות, מרק פטריות קנור ופלפל שחור, עד לקבלת תערובת אחידה.
מברישים את העלה העליון בחמאה מומסת.
מורחים את התערובת על עלי הפילו.
מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ.
מברישים את השבלולים בחמאה.
מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור כ- 30 דקות עד להזהבה.
צילום: אריה ויסמין