מאפה שוקולד צבעוני

 

חומרים לשישה מאפים:
90 גרם חלמון
ביצה
40 גרם סוכר לבן
165 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד לבן
לרוטב:
100 גרם מחית פסיפלורה בחושה היטב עם 50 גרם דבש

אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד המריר, החמאה והסוכר.
לערבב את החלמונים והביצה.
לצקת את השוקולד המומס לקערה עם הביצים ולערבב.
לצקת מחצית מתערובת השוקולד לתבנית שקעים.
לפזר את קוביות השוקולד הלבן במרכז השקעים, ולצקת את שארית תערובת שוקולד המריר.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-5-10 דקות.
להוציא מהתנור ולהפוך בעדינות את תבנית השקעים.
להעביר לצלחות ולצקת מעט מהרוטב לצד המאפה.


רן ראש הוא שף ובעלים של מסעדת הנמל 24 חיפה, טל. 04-8628899






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה