מאפיית אנג'ל מרחיבה את סדרת לחמי עינן

לחם עינן הומצא על-ידי דר' ישראל דוריון בשיתוף מאפיית אנג'ל בתחילת שנות ה-80. הלחמים בסדרת עינן מיוצרים מחיטה מלאה טרום נבוטה בטכנולוגיית ייצור ייחודית למאפיית אנג'ל

מאפיית אנג'ל, המאפייה הגדולה ביותר בישראל, מרחיבה את סדרת לחמי עינן עם "לחם עינן באפייה מסורתית".

לחם עינן הומצא על-ידי דר' ישראל דוריון בשיתוף מאפיית אנג'ל בתחילת שנות ה-80. הלחמים בסדרת עינן מיוצרים מחיטה מלאה טרום נבוטה בטכנולוגיית ייצור ייחודית למאפיית אנג'ל. גרעיני החיטה השלמים עוברים תהליך טרום הנבטה מבוקר, ומשולבים בתהליך הכנת הבצק ממש לפני הנביטה, כשהם בשיא חיוניותם. לכן, לחם עינן עשיר בויטמינים ומינרלים, הנחוצים לפעילות תקינה של הגוף ובסיבים תזונתיים המסייעים לעיכול תקין ובריא.

לחם עינן באפייה מסורתית נאפה ללא תבנית, בתהליך המדמה "אפייה של פעם" המעניק ללחם טעם ומרקם מיוחדים. בנוסף, ללחם צורה עגולה, הדומה לצורתו של הלחם האחיד.

לחם עינן באפייה מסורתית מצטרף לסדרת עינן הכוללת את לחם עינן ולחם עינן קל.

מחיר מומלץ לצרכן: 13.90 ₪.
להשיג בכל רשתות השיווק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר