מאפיית דוידוביץ': "לחם מועשר באומגה 3 מחזק את המערכת החיסונית בגוף"

לחם חדש שפיתחה מאפיית דוידוביץ' מאפשר צריכה יומיומית של חומצת אומגה 3 החיונית לגוף האדם, אך זה אינו יודע לייצרה לבד וחייב לקבלה ממקור חיצוני

בימים אלה מתחילה מאפיית דוידוביץ' בייצור ושיווק לחם חדש, שפותח בתוספת חומצת השומן אומגה 3.
חומצה זו חיונית לפעילות התקינה של התאים בגוף, אך הוא אינו יכול לייצרה בעצמו, ולכן חייב לקבלה באמצעות המזון.

הצריכה היומית המומלצת של פרוסות לחם המכיל אומגה 3 היא שתיים לילדים, ושלוש פרוסות למבוגרים. עד היום נעשתה צריכת האומגה 3 בעזרת שמן דגים, אגוזים וזרעים מזנים מיוחדים או תוספי מזון.

חומצת השומן אומגה 3 תורמת בין היתר לחיזוק המערכת החיסונית, תקשורת תקינה בין התאים השונים בגוף, הורדת הסיכון למחלות לב, ואף עוזרת להלחם במחלות ממאירות.

לשם אימות רמת אומגה 3 במוצר יעבור הלחם החדש בדיקות תקופתיות במעבדות מילודע המתמחות בבדיקת אומגה 3 במזון. החותמת של מעבדות מילודע המופיעה על אריזת הלחם מאשרת את סימונו התזונתי וכמות חומצת האומגה 3 המצויה בו.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר