מאפינס זעתר וקשקבל

12 יחידותחומרים1 וחצי כוסות קמח (200 גר)25 גר' שמרים (קוביה או שימרית..)1 כפית מלחקורט פלפל שחור גרוס½ כפית שום גבישי2 ביצים1 כוס חלב1/3 כוס שמן200 גר' גבינת קשקבל גרוסה 1 כף זעתר טרי קצוץ + עלים נוספים לעיטוראופן הכנהמערבבים את כל החמרים היבשים בקערהמערבבים בקערה אחת את כל הנוזליםמאחדים לעיסה אחת ומוסיפים את הגבינה לעיסהיוצקים לתבניות מאפינס ומפזרים עלי זעתר מעלאופים ב-170 מעלות במשך 20 דקות

12 יחידות

חומרים
1 וחצי כוסות קמח (200 גר)
25 גר' שמרים (קוביה או שימרית..)
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס
½ כפית שום גבישי
2 ביצים
1 כוס חלב
1/3 כוס שמן
200 גר' גבינת קשקבל גרוסה
1 כף זעתר טרי קצוץ + עלים נוספים לעיטור

אופן הכנה
מערבבים את כל החמרים היבשים בקערה

מערבבים בקערה אחת את כל הנוזלים

מאחדים לעיסה אחת ומוסיפים את הגבינה לעיסה

יוצקים לתבניות מאפינס ומפזרים עלי זעתר מעל

אופים ב-170 מעלות במשך 20 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר