מאפינס פירות יבשים ואגוזים

 

חומרים ל- 24 מאפינס:
100 גר' חמאה מומסת
2 ביצים שלמות
1 כוס מיץ תפוזים
400 גר' ממרח תמרים
3/4 כוס סוכר דמררה
1/4 כפית מלח
1 כפית קינמון
2 כוסות קמח תופח
100 גר' שזיפים יבשים קצוצים גס
100 גר' תמרים יבשים קצוצים גס
100 גר' משמשים יבשים קצוצים גס
150 גר' אגוזי מלך קצוצים

תבנית מתאימה לאפיית מאפינס.

אופן ההכנה:
בקערת מיקסר קיצ'נאייד שמים את החמאה המומסת, סוכר, ביצים, מלח, ממרח תמרים ומיץ התפוזים.
מערבבים במהירות נמוכה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים תוך כדי ערבוב את הקמח התופח והקינמון.
מערבבים כדקה עד שהקמח נבלע בתערובת.
מחלקים את התערובת שנתקבלה לתבנית המאפינס המשומנת קלות בספריי שמן.
דוחסים לכל יחידת מאפינס מתערובת הפירות היבשים, ומעל מפזרים אגוזי מלך.
אופים בחום בינוני ב-180 מעלות, בתנור שחומם מראש כ- 30 עד 40 דקות.

קריאולי משווקת את האביזרים למטבח של קיצ'נאייד אקססוריז.
במרכז קיצ'נאייד אקססוריז מציעים לקראת ט"ו בשבט:
מגרדת מסתובבת לאגוזים
– בעלת שלושה להבים מתחלפים לגירור גס, עדין ושבבים המיועדת לאגוזים, גבינות ושוקולד. להשיג בצבעים אדום, לבן ושחור במחיר 155 ₪.
תבנית מאפינס נשלפים – בעלת כוסות מאפינס נשלפות עשויות סיליקון, ל- 12 מאפינס. מיועדת לתנור עד 260 מעלות, ניתנת לניקוי קל במדיח כלים. מחיר: 245 ₪.
להשיג במרכז קיצ'נאייד במתחם מלון מנדרין (מעל חוף הצוק) ובחנויות כלי הבית המתמחות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה